Societat

L'huracà ‘Irene' augmenta d'intensitat davant les costes de República Dominicana

El Centre Nacional d'Huracans dels Estats Units registra vents de fins a 155 quilòmetres per hora

La novena tempesta de la temporada, podria ser el primer que arribi a les costes nord-americanes des que ‘Ike' arrasés diverses ciutats en els estats de Louisiana i Texas el 2008

L'huracà ‘Irene' ha augmentat de categoria davant les costes de República Dominicana i s'ha convertit en huracà de categoria dos, segons ha informat el Centre Nacional d'Huracans dels Estats Units.

‘Irene' presenta vents de fins a 155 quilòmetres per hora i es troba a uns 210 quilòmetres a l'est de Puerto Plata, al país caribeny.

Es mou en direcció oest-nord-oest i s'espera que augmenti d'intensitat fins a la categoria tres en l'escala Saffir-Simpson abans de colpejar la costa sud-est dels Estats Units durant el cap de setmana.

Aquest huracà, la novena tempesta de la temporada, podria ser el primer que arribi a les costes nord-americanes des que ‘Ike' arrasés diverses ciutats en els estats de Louisiana i Texas el 2008.

Les autoritats de les localitats ubicades a la costa est nord-americana, des de Miami fins a Nova York, estan monitoritzant de prop el possible camí que prendrà l'huracà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.