Societat

societat

Els gegants de Lloret tornen a sortir i tenen patrocinador

L'empresa Must.cat s'ha ofert a pagar la reparació dels gegants, que són propietat de l'Ajuntament

La Colla Gegantera de Lloret de Mar s'ha reactivat després de molts anys sense activitat, i podria tenir com a patrocinadora l'empresa Must.cat, de Juannan Garrido, el veí de Lloret de Mar que vol impulsar una discoteca de luxe als afores de la població. Segons van explicar els de la colla, els gegants estan en molt mal estat, i a l'Ajuntament els van dir que no hi ha pressupost per poder-se fer càrrec de la reparació. Garrido els ha demanat que facin pressupost, i es compromet a fer-se càrrec de la despesa a canvi que els gegants facin alguna mena de promoció de l'empresa.

Els gegants (Es Nais i Miss Ling) són propietat de l'Ajuntament, i sortien en comptades ocasions. La intenció de la colla és començar a participar en intercanvis i sortides. Ja han participat en alguna trobada, i, com a part del seu calendari, avui seran a Vidreres i demà a la festa major de les Alegries de Lloret, que comença a les onze i acaba al vespre amb el ball de fi de festa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.