Societat

Avant Paterna es manifesta davant l'oficina de l'alcalde

La coalició Compromís subratlla que aquesta situació bé donada per la retallada municipal i qualifica de “menyspreu” el tracte donat a aquest club de futbol

Una bona colla de pares, mares i joves que practiquen el futbol gràcies al treball que realitza el club Avant Paterna, s'han manifestata les portes de l'oficina de l'alcalde per tal que, Lorenzo Agustí complisca la seua paraula amb els 140 xiquets que integren el club i els dote d'un camp adequat per als seus entrenaments.

Segons testimonis presencials, l'actitud i el tracte que ha donat l'ajuntament que governa el Partit Popular a l'Avant Paterna, “deixen molt a desitjar”. De fet, per al regidor de la coalició Compromís, “està fent-se un clar menyspreu a este equip local, marejant-lo amb si tenen o no un lloc per a entrenar, i donant com a opció residual un camp en el Liceu Francés”.

Des d'aquesta formació política i també des dels pares i mares que fan de suport social al club esportiu, insisteixen que s'ubique a l'Avant a la “Viña del Andaluz” per la comoditat dels pares i per a evitar que coste diners municipals un possible entrenament al Liceu.

S'amaga a la cova

Pere Rossell

Ja està clar. L'alcalde de Paterna necessitava un lloc segur on amagar-se i, amb aquesta primera concentració haguda a les portes de la casa gran del poble, ho ha deixat més que clar, claríssim. L'alcalde s'amaga a la cova, protegida per dos números de la policia local, que li fan de barrera i que entrebanquen el pas a qualsevol persona que no estiga prèviament acreditada, passada per l'arc de seguretat i amb les marques, segells i pòlisses corresponents, que avalen la seua bona conducta.

A les portes de la seua cova, s'han concentrat ciutadans i ciutadanes del poble amb una reivindicació justa, però l'ós no ha gosat de fer ni una sola ganyota. Per no poder fer, no ha pogut ni fer-se un cafè, perquè, sense adonar-se'n, posant-se a la cova, s'ha clavant en un autèntic atzucac, a no ser que d'ara endavant surta pel fumeral.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.