Societat

La UB i la UAB, entre les 200 millors universitats del món

Ocupen els llocs 176 i 194, segons la classificació internacional del QS World University Rànquings

Segons aquesta qualificació, els millors centres a nivell mundial són Cambridge i Harvard

La Universitat de Barcelona (UB) i la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) se situen en els llocs 176 i 194, respectivament, del rànquing dels millors centres universitaris del món, segons l'última edició del QS World University Rànquings 2011-2012, segons que informa la UB.

La nova classificació del QS World University Rànquings, que inclou els 300 centres universitaris més rellevants del món, està encapçalada per la Universitat de Cambridge (Regne Unit), la Universitat de Harvard, l'Institut Tecnològic de Massachusetts, la Universitat de Yale (EUA) i la d'Oxford (Regne Unit).

Les altres universitats espanyoles més ben posicionades en aquesta classificació internacional són l'Autònoma de Madrid (en el lloc 222) i la Complutense de Madrid (en el 253).

Segons el QS World University Rànquings 2011-2012, la UB també lidera a l'Estat l'àmbit de ciències de la vida i medicina (posició 74), arts i humanitats (89), i en ciències naturals (87).

El QS World University Rànquings avalua la qualitat dels centres d'educació superior d'acord amb els paràmetres de qualitat en la investigació, els índexs de contractació dels graduats i els compromisos internacionals i en l'ensenyament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.