Societat

CiU no construirà més guarderies a Barcelona i aposta per la concertació

El regidor d'Ensenyament de l'Ajuntament de Barcelona, Gerard Ardanuy, assegura que l'anterior model de guarderies del PSC era una “bomba de rellotgeria pressupostària”

CiU s'enfronta al repte d'oferir més “places a preu públic”

El regidor d'Ensenyament de l'Ajuntament de Barcelona, Gerard Ardanuy, ha assegurat aquest dijous que l'anterior model de guarderies del PSC era una “bomba de rellotgeria pressupostària” i ha anunciat que no tenen previst construir-ne cap més i que apostarà per la concertació.

Catorze de les 25 noves guarderies municipals de Barcelona han obert avui les seves portes, mentre que la resta de les noves instal·lacions ho faran de forma gradual en els pròxims mesos.

Aquests centres, sumats als que van obrir les seves portes el dia 12 permetran que al gener ja estiguin operatives les 92 guarderies municipals, amb 6.783 nens de fins a 3 anys, al càrrec de 724 professionals.

”L'Ajuntament de Barcelona no privatitza res, aquest govern no pensa privatitzar res”, ha volgut deixar clar el regidor de CiU, que ha assenyalat que s'enfronten al repte d'oferir més “places a preu públic”, ja que ara només se satisfà el 52,75 per cent de la demanda, pel que aposta per la concertació.

El regidor ha assegurat que el compromís electoral de CiU de concertar places de guarderia “segueix en peu”, però ha reconegut que no serà aquest curs perquè “el model no es pot canviar en tres mesos ni un curs”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.