Societat

La Figa es podrà fer el 30 de setembre a Gandia

La comissió organitzadora ja compta amb el permís necessari per a poder fer realitat la seua primera edició

Els assistents podran gaudir de concerts, albaes, dolçaines i tabalets, cabuts, teatre, activitats infantils i un sopar popular

La Fira de Gandia Autogestionada, ja compta amb el permís necessari per a poder fer realitat la seua primera edició. Finalment, es durà a terme el dia 30 de setembre al carrer Tossal de Gandia.

Dijous 15 de setembre, quasi un mes després de presentar la primera instància a l'Ajuntament de Gandia, els responsables tècnics del departament de cultura lliuraven als organitzadors, l'autorització que els permet realitzar activitats al carrer, des de migdia del 30 de setembre fins a la 1.30h de l'1 d'octubre.

Aquesta autorització retalla sensiblement les demandes del col·lectiu pel que fa a l'horari i a la possibilitat d'instal·lar una barra al carrer, que ha resultat denegada. No obstant això, l'organització de la FiGA vol oferir unes festes de qualitat als seus veïns i veïnes i, per tant, accepta les condicions marcades pel govern municipal.

Activitats de la FiGA

La FiGA ja ha anunciat el seu cartell musical amb Petit, Toni de l'Hostal i Pau Alabajos. Al mateix temps, s'han confirmat algunes activitats i espectacles de vesprada però ara caldrà reajustar-les i veure quines s'han de deixar per a futures edicions ja que es compta amb menys temps del que es va demanar inicialment.

Pel que fa a la projecció de documentals, s'ha dividit en dos blocs: el primer parlarà de l'estat de la música a les nostres terres. Dins d'aquest apartat es projectarà per primera vegada a Gandia, València necessita una cançó, dirigit per Borja Pons i Guillem Nicolàs, estudiants de l'Escola Politècnica Superior de Gandia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.