Societat

Protesta dels “indignats” davant el consolat francès

L'acte s'ha dut a terme en suport als companys detinguts en una càrrega policial a París

La mobilització ha començat davant el la Borsa de Barcelona

Prop d'una cinquantena d'activistes del moviment 15-M han celebrat aquesta dimarts una assemblea davant del consolat francès situat a la Ronda Universitat, al costat de Plaça Catalunya. Els “indignats” porten a terme aquesta tarda un acte en suport dels seus companys detinguts a París. Els integrants de la marxa que pretén arribar fins a Brussel·les van patir ahir una càrrega policial a París, segons han denunciat ells mateixos a les xarxes socials.

Els manifestants han arribat al consolat provinents de la Borsa de Barcelona, que ha estat seu d'una nova protesta. En aquest cas, els indignats han fet una crema simbòlica de bitllets falsos per denunciar l'especulació del sistema capitalista. Abans de fer aquesta acció, han repetit la performance d'ocupar les siluetes de cadàvers a terra.

Dotacions de la brigada mòbils dels Mossos d'Esquadra segueixen des de lluny els seus moviments sense que fins ara s'ha produït cap incident i els agents dels antiavalots estan custodiant l'entrada del consolat francès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.