Societat

Maragall acusa Rigau d'aplicar una “política d'encefalograma pla”

L'exconseller afirma que Ensenyament té un full de ruta poc definit, sense objectius clars i amb “un criteri sense perfil”.

Fa una crida a la comunitat educativa perquè “no esperi els polítics” per posar-s'hi d'acord perquè “no estarem a l'alçada”

L'exconseller d'Ensenyament, Ernest Maragall, ha carregat contra l'actual titular de la matèria, Irene Rigau, per la forma en què està aplicant els ajustos i per la gestió del departament que en fa. Maragall ha acusat a Rigau d'estar impulsant una “política d'encefalograma pla” i de tenir un full de ruta poc definit, sense objectius clars i amb “un criteri sense perfil”.

Davant la poca confiança que té en arribar a acords fructífers amb l'actual executiu, l'exconseller ha fet una crida a la comunitat educativa perquè “no esperi els polítics” per actuar en benefici de l'ensenyament. “Dubto que els polítics estiguem a l'alçada. I si ens ajuntem per l'educació, no hi haurà qui ens aturi”, ha dit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.