Societat

Metges i infermeres tallen la Gran Via en contra de les retallades

L'ICS es planteja retallar a la meitat la paga extraordinària de Nadal i traslladar a l'any vinent el pagament de guàrdies i complements dels pròxims tres mesos

Els responsables de Salut asseguren que les mesures han de permetre estalviar 45 milions d'euros fins al 31 de desembre

Centenars de metges i infermeres tallen des de les deu del matí d'aquest dijous la Gran Via a l'altura del carrer Balmes després de concentrar-se davant l'Institut Català de la Salut per protestar contra les noves retallades que estudia el Departament de Salut.

A les deu estava previst que comencés la segona reunió entre els responsables de Salut i els afectats per negociar unes mesures que han de permetre estalviar 45 milions d'euros fins al 31 de desembre en el capítol de personal.

Fins al moment s'ha plantejat retallar a la meitat la paga extraordinària de Nadal i traslladar a l'any vinent el pagament de guàrdies i complements dels pròxims tres mesos.

Després de concentrar-se davant l'Institut Català de la Salut, centenars de metges i infermeres han començat a caminar fins que han tallat primer el carrer Balmes i després la Gran Via.

Els Mossos d'Esquadra intentaven regular el trànsit desviant els cotxes, tot i que l'embús era considerable.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.