Societat

trànsit

El cotxe elèctric no convenç els conductors

Es prefereixen els de combustió

El preu i la falta de llocs de recàrrega, clau

El preu, la falta d'una xarxa de recàrrega i la manca d'informació són les raons principals per les quals els conductors espanyols prefereixen els cotxes de combustió als elèctrics. Aquesta és la principal conclusió a la qual ha arribat un estudi del RACC que ha analitzat les preferències dels usuaris de l'Estat espanyol pel que fa a l'ús de vehicles.

Segons l'informe, més de la meitat dels conductors (52%) asseguren que el seu pròxim vehicle continuarà sent un vehicle de combustió. Per la seva banda, un 33,7% diuen que el seu pròxim vehicle serà un cotxe híbrid i només un 27% estarien disposats a valorar la possibilitat d'escollir un cotxe elèctric quan renovin el vehicle actual. En aquesta línia, vuit de cada deu conductors creuen que passaran almenys 10 anys fins que el nombre de vehicles elèctrics superi els de combustió, ja que creuen que fins llavors no s'hauran solucionat els problemes que avui dia genera tenir un vehicle elèctric. De fet, un 60% dels conductors estan d'acord que s'haurien de prioritzar els vehicles híbrids per sobre dels elèctrics, un fet que permetria estalviar part dels inconvenients que ara comporta tenir un cotxe elèctric.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.