Societat

Els universitaris també es manifesten contra les retallades

Centenars d'estudiants, administratius i docents protesten a la UPC, on aquest divendres el conseller d'Economia inaugura el curs acadèmic

Estan en contra de l'increment de les taxes en un 7,6% i es plantegen convocar una vaga general

Centenars d'estudiants, administratius i docents d'universitats catalanes es manifesten aquest divendres al matí contra les retallades en l'ensenyament superior i l'augment de les taxes universitàries en un 7,6%, amb motiu de la inauguració del curs acadèmic.

Per una educació pública de qualitat, els joves s'han concentrat davant l'Escola d'Arquitectura de Barcelona, des d'on han marxat en manifestació cap a l'Edifici Vèrtex de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), on el conseller d'Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, ha de donar el tret de sortida al curs.

La Plataforma Unitària en Defensa de la Universitat Pública (PDUP), UGT, CCOO, sindicats i altres organitzacions d'estudiants han convocat la protesta, que seguirà aquest dissabte amb una assemblea de totes les universitats per votar una eventual vaga general.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.