Societat

Trias considera que s'ha de “desallotjar” el bloc ocupat

L'alcalde de Barcelona recorda que l'ocupació d'una propietat privada com és el cas del bloc d'habitatges del barri de Verdum és “il·legal”

Assegura que davant d'una “situació extrema d'una família qui ha d'actuar és l'administració púbica”

L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha recordat aquest diumenge que l'ocupació d'una propietat privada com és el cas del bloc d'habitatges del barri de Verdum de Barcelona és “il·legal” i que, si hi ha una denúncia, “s'ha de desallotjar” a les persones que s'hagin instal·lat.

Trias ha fet referència així a l'ocupació iniciada ahir a la nit a l'edifici situat al número dos del carrer Almagro per part de tres famílies desnonades del seu habitatge i membres del moviment del 15-M, després de participar en la manifestació que va recórrer ahir el centre de Barcelona.

Segons un comunicat del consistori, l'alcalde ha assegurat, després de visitar una agrupació de sardanes de Roquetes, que “si darrere d'una ocupació hi ha una situació extrema d'unes persones o d'una família, llavors, qui ha d'actuar és l'administració púbica”.

“Som nosaltres els que hem de donar resposta a aquests casos extrems”. “Així ho fem, a través dels nostres serveis socials i juntament amb les entitats del tercer sector que treballen en aquest àmbit”, ha afegit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.