Societat

Táboas: “El govern espanyol ha fet els deures que la societat espanyola li reclamava”

El secretari d'Estat de Transport assegura que la decisió d'Europa a favor del corredor de Mediterrani fa d'avui “un gran dia”

El secretari d'Estat de Transport, Isaías Táboas, ha celebrat aquest dimecres la decisió de la Comissió Europea (CE) a favor del corredor del Mediterrani: “esperem que avui sigui un gran dia”. Táboas ha destacat que el govern espanyol “ha treballat molt” per aconseguir que aquest eix ferroviari fos prioritari a Europa i que en aquest camí ha estat treballant el darrer temps “juntament amb els ajuntaments, els governs autonòmics i la societat civil”. I ha afegit que “el govern espanyol ha fet els deures que la societat espanyola li reclamava”. La decisió, ha afegit, “obrirà més oportunitats per a la indústria, el comerç i l'intercanvi però cal seguir treballant amb esforç”.

Táboas ho ha dit en la inauguració del Barcelona Meeting Point, pocs minuts abans que des de Brussel·les s'hagi anunciat que efectivament el corredor ferroviari entre Algesires i la frontera francesa, passant per Barcelona, València i Múrcia és ja una aposta prioritària per l'economia del continent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.