Societat

Restablerta la circulació ferroviària de la línia R1, amb restriccions

L'estació de Sant Pol només disposa d'una via operativa per la qual cosa no hi pot haver creuament de trens en aquest punt

Funciona tota la R1 excepte el tram Calella - Arenys, que redueix la seva oferta en hora punta

El servei dels trens de Rodalies de la línia R1 s'ha reprès a les 5.10 h, segons ha informat Renfe, un cop s'ha recuperat la circulació al tram Canet - Calella.

Aquest dimecres a la tarda cinc vagons d'un tren han descarrilat deixant el servei interromput des d'aleshores.

Els treballs d'encarrilament del tren i reparació dels danys a la infraestructura s'han desenvolupat durant tota la nit.

Per realitzar aquestes tasques Renfe i Adif han desplaçat personal i maquinària tècnica. Tot i el restabliment del servei, però, encara hi ha restriccions, i no hi ha previsió de solució definitiva.

L'estació de Sant Pol només disposa d'una via operativa per la qual cosa no hi pot haver creuament de trens en aquest punt. Per aquest motiu la relació de trens L'Hospitalet - Calella comença i acaba servei a Arenys de Mar.

Així doncs, funcionarà tota la R1 excepte el tram Calella - Arenys, que redueix la seva oferta en hora punta.

Cal recordar que a les 16.27h d'aquest dimecres, el tren Calella- L'Hospitalet ha patit un descarrilament a l'estació de Sant Pol de Mar. Els 50 viatgers que es desplaçaven en aquest tren van resultar il·lesos i van poder arribar pel seu propi peu fins a l'estació de Sant Pol de Mar.

Per tal de facilitar la mobilitat dels viatgers, s'ha establert un servei alternatiu per carretera entre Arenys i Pineda per als serveis de la línia R1 de Rodalies (Molins - Maçanet per Mataró). Aquest dispositiu compta amb 18 autobusos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.