Societat

Neix el nadó amb qui la població mundial arriba als 7.000 milions

Filipines, Rússia i l'Índia reivindiquen que el naixement s'ha produït en els seus territoris

Una nena de Manila, Danica May Camacho, ha rebut la visita d'un representant de l'ONU

Diversos països han reivindicat aquest dilluns que l'habitant de la Terra número 7.000 milions ha nascut en el seu territori, tot i que Filipines ha estat el més ràpid en fer l'anunci. A Manila, un representant de la delegació de les Nacions Unides ha visitat la segona filla de Camille i Florante Camacho per felicitar, Danica May Camacho, nascuda dos minuts abans de la mitjanit de diumenge. Filipines és un dels països més pobres i el dotzè més poblat del món –compta amb gairebé 95 milions d'habitants, dels quals més de la meitat són menors de vint-i-cinc anys.

Rússia és un altre dels països que ha reivindicat el naixement de l'infant amb què la població mundial ha arribat als 7.000 milions. Allà, tant les autoritats de Kaliningrad, un enclavament rus a la costa del mar Bàltic entre Polònia i Lituània, com les de la regió de Kamchatka, a l'extrem oriental de Rússia, han reclamat la distinció. Els primers ho han fet per a un nen que es diu Piotr i, els segons, per a un Alexandre.

Finalment, l'Índia també ha anunciat l'arribada al món de la Nargis, una nena nascuda a l'Estat d'Uttar Pradesh. L'Índia compta amb 1.240 milions d'habitants, i està previst que al 2025 es converteixi en el país més poblat del planeta, per davant de la Xina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.