Societat

religió

Aniversari de la dedicació de la Sagrada Família

L'arxidiòcesi de Barcelona celebra avui el primer aniversari de la dedicació de la basílica de la Sagrada Família, que va presidir el papa Benet XVI el 7 de novembre de 2010. L'eucaristia, que comença a les cinc de la tarda, la presidirà el cardenal arquebisbe, Lluís Martínez Sistach, que celebra el cinquantè aniversari de la seva ordenació sacerdotal.

Per accedir al temple cal presentar la invitació que es podia aconseguir a l'arquebisbat. El cardenal Martínez Sistach va rebre l'ordenació sacerdotal de mans del doctor Gregorio Modrego Casaus el 17 de setembre de 1961, a l'església parroquial de Santa Maria de Cornellà de Llobregat.

En la cerimònia d'aquesta tarda es pregarà per les vocacions sacerdotals i també en solidaritat amb les persones que pateixen les conseqüències de la crisi. Càritas ha obert un fons per ajudar joves en situació d'atur i el cardenal hi destinarà els diners d'obsequis que rebi amb motiu de les seves noces d'or sacerdotals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.