Societat

societat

Tot a punt per la festa de Sant Romà de Lloret

El mercat medieval omple els carrers del centre el cap de setmana

El pregó de Vicky Serrano, portaveu de la plataforma que va impulsar la manifestació Estimem Lloret, obrirà la festa major de Sant Romà de Lloret de Mar, seguit de la Sopa de l'àvia, un acte clàssic de la festa a les 9 al casal dels jubilats. Durant la festa se celebra el 20è aniversari de la ràdio municipal i els gegants de Lloret.

Entre els actes de diumenge destaca la marxa popular a Sant Pere del Bosc, organitzada per l'entitat Xino Xano. La sortida es farà a les 9 del matí des de la plaça de la Vila i un cop a Sant Pere del Bosc hi haurà botifarrada. Durant tot el cap de setmana, a més hi haurà instal·lada la Fira Medieval als carrers del centre. La festa torna a agafar arrencada en arribar el cap de setmana, amb la representació d'El Xarlatan de Teatre de Guerrilla (divendres a les 9 del vespre) i sobretot arran del casament dels gegants de Lloret, Es Nais i Miss Ling, que faran una cercavila dissabte pels carrers del centre abans del casori del diumenge. El dissabte, a més, hi ha una de les novetats d'aquest any, la diada de portes obertes a la parròquia (d'onze del matí a una del migdia) per conèixer el patrimoni modernista.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.