Societat

societat

Trobada de voluntaris de Càritas, a Salt

Més de 300 persones van participar ahir al matí en la IV Jornada Diocesana del Voluntariat de Càritas, que se celebra cada dos anys. La trobada de voluntaris es va fer a la Factoria Cultural Coma Cros de Salt, per segona vegada. Les altres edicions s'han fet a Girona tot i que la intenció de Càritas és que aquests actes es puguin fer en diversos punts del territori gironí.

Segons va explicar el nou director de Càritas a Girona, Ramon Barnera, l'objectiu de la trobada és fer un reconeixement a la feina del miler de voluntaris de Càritas a la diòcesi de Girona. Barnera va destacar que a més aquests actes serveixen perquè els voluntaris es trobin i comparteixin experiències.

Els actes de la jornada del voluntariat de Càritas van començar amb la benvinguda per part del bisbe de Girona i el director de Càritas Diocesana i amb una xerrada de l'escriptor i polític Salvador Sunyer, que va parlar del “voluntari avui, una altra visió del món”. També es va fer el reconeixement a diversos voluntaris, entre els quals es va fer un obsequi a Salvador Maneu, exsecretari general de Càritas Diocesana a Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.