Societat

El Sindicat de Mossos convida Mas a viure amb el sou mitjà d'un funcionari, sense cotxe oficial ni dietes

El portaveu de l'organització critica la retallada salarial dels treballadors públics

Assegura que els agents han perdut un 10% del poder adquisitiu des del maig del 2010

El portaveu del Sindicat de Mossos d'Esquadra (SME-CCOO), Toni Castejón, ha convidat aquest dimarts al president de la Generalitat, Artur Mas, a viure amb el sou mitjà d'un funcionari, incloent les reduccions dels últims anys, sense cotxe oficial ni dietes. D'aquesta manera, opina, podria veure si és possible arribar a final de mes amb la retallada salarial que ha anunciat aquest migdia. A més, Castejón ha destacat que, en el cas dels Mossos d'Esquadra, cal afegir les despeses de mobilitat que tenen molts agents. Castejón ha criticat que la mesura s'hagi anunciat dos dies després de les eleccions i que es torni a centrar en el sou dels funcionaris.

El portaveu de l'SME-CCOO s'ha mostrat “indignat” per la mesura i ha assegurat que molts agents han trucat al sindicat per queixar-se. Castejón ha assegurat que els mossos han patit una disminució del seu poder adquisitiu del 10% des del maig del 2010, ja que, a més del 5% de retallada d'aleshores, també se'ls han reduït alguns complements i l'equiparació amb el sou dels bombers. “Ofeguen la gent, sempre toca pagar als mateixos”, ha dit, i ha recordat que molts agents tenen membres de la seva família a l'atur. Finalment, Castejón ha lamentat que CiU tregui “pit” pels bons resultats obtinguts en les eleccions generals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.