Societat

successos

Mata un home i després intenta fer explotar el pis

Els Mossos busquen un jove que vivia fins fa poc amb la víctima a l'immoble, a Sitges

L'home mort, de 60 anys, havia canviat el pany perquè tenia por del sospitós

Els Mossos d'Esquadra busquen un jove d'uns 35 anys com a presumpte autor de l'assassinat a ganivetades d'un home, de 60 anys i nacionalitat espanyola, en un pis del centre de Sitges (Garraf), dilluns a la nit. El sospitós, que segons els veïns havia viscut unes setmanes amb la víctima, hauria intentat provocar després del crim una forta explosió de gas a dins del pis per eliminar qualsevol prova que l'incriminés. La ràpida actuació dels bombers i la policia local va evitar una tragèdia.

Diverses trucades dels veïns al 112 van alertar de la fuita de gas a l'interior del domicili de la víctima, situat a la primera planta del número 70 del carrer Parellades. Després d'haver desallotjat els veïns d'una vintena de pisos propers a la zona, els bombers van entrar a l'habitatge trencant el vidre d'una de les finestres –tots els accessos estaven tancats–, van accedir al menjador del pis i es van trobar el cos de l'home. El cadàver estava assegut en un sofà i presentava múltiples ferides d'arma blanca a les mans i en diverses parts de la cara, les orelles i el front. A prop seu hi havia a terra dues espelmes enceses. El gas estava obert, a punt de fer explotar el pis.

La víctima havia canviat feia menys d'una setmana el pany del seu pis perquè tenia por de la persona que fins feia uns dies havia conviscut amb ell al domicili, segons van explicar a la policia diversos veïns, que van identificar aquest jove –un marroquí d'entre 30 i 40 anys– com el principal sospitós del crim, que podria ser passional. Els Mossos l'estan buscant.

A més, diversos agents de la policia catalana van ser ahir al domicili de la víctima a la recerca de més proves. Alguns veïns van explicar que havien vist diversos homes sortint de casa de la víctima en els últims mesos.

LA DATA

07.07.09
va morir apunyalat
un jove de 19 anys al carrer Parellades de Sitges, el mateix on va tenir lloc el crim de dilluns.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.