Societat

Els Castellers de Sants triomfen a Terrassa

Els barcelonins descarreguen el tres de nou amb folre per primera vegada

Els Minyons de Terrassa fan dos intents de 3 de 10 amb folre i manilles, però no aconsegueixen carregar-lo

Jornada castellera agredolça aquest diumenge a Terrassa. Els castellers de Sants han signat una de les seves millors actuacions de la història, mentre que la colla de la ciutat no ha aconseguit culminar avui una temporada brillant. Per altra banda, durant la trobada s'ha conegut la tràgica notícia de la mort d'una dona a la ciutat a mans de la seva parella.

Els Minyons de Terrassa havien anunciat que intentarien avui dos castells de gamma extra: el 3 de 10 amb folre i manilles, i un d'inèdit: el 4 de 10 amb folre i manilles.

Els egarencs han començat l'actuació amb dos intents de carregar el 3 de 10 amb folre i manilles, però han fet llenya a ben poc de carregar-los. Després d'aquestes dues ensopegades, els Minyons han conclòs la jornada amb dues construccions més modestes, la torre de vuit amb folre i el quatre de vuit, però que han descarregat sense problemes.

Els de Sants, en canvi, han trencat el seu propi sostre al descarregar el 3 de 9 amb folre, un castell que intentaven per tercera vegada i només havien aconseguit carregar una vegada. A banda, els barcelonins també han descarregat un cinc de vuit i han carregat el quatre de nou.

Per la seva banda, els Castellers de Barcelona han descarregat el tres, el quatre i la torre de vuit amb folre. Només han ensopegat amb el pilar de sis, que no han carregat.

Al final de la jornada les tres colles han fet pilars de dol per la dona que ha estat assassinada aquest matí a mans del seu marit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.