Societat

col·lectius

El Banc dels Aliments té oberta la donació ‘on-line'

El Gran Recapte supera les previsions i ja ha recollit més de 800 tones de menjar

Objectiu complert, però les vies per fer donacions continuen obertes. El Gran Recapte ha superat les 800 tones d'aliments gràcies als 600 punts de recollida que divendres i dissabte es van instal·lar en mercats i supermercats, i a hores d'ara ja es pot dir que les expectatives inicials s'han assolit. El Banc dels Aliments i l'Obra Social La Caixa, de totes maneres, han ampliat fins divendres la possibilitat de fer donacions en línia a través dels webs i dels caixers automàtics de l'entitat financera.

“Ens truca gent que encara no ho ha fet i hi vol col·laborar; per això deixem obertes alguns dies més les donacions on-line”, va explicar ahir la coordinadora de la campanya, Laia Guinjoan. Des de divendres, organitzadors i voluntaris estan totalment desbordats: es calcula que el 90% de persones que entraven en un supermercat amb punt de recollida feien una donació. “Els voluntaris expliquen que hi havia famílies que no anaven a comprar, que anaven a l'establiment per participar en el Gran Recapte”, indica Guinjoan.

La campanya ha funcionat a tot arreu, però a les comarques gironines la resposta ha estat “encara més espectacular”, en paraules de la coordinadora. Destaca també que moltes empreses han conegut la feina que fa el Banc dels Aliments i s'establiran col·laboracions, perquè, insisteix, “al Banc tenim demanda tot l'any”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.