Societat

Aterratge d'emergència a l'aeroport del Prat

Un avió d'Spanair torna a la pista tretze minuts després d'enlairar-se al detectar una incidència en un dels motors

La revisió posterior revela que el problema no era del motor sinó d'un indicador

Un avió d'Spanair que cobria el trajecte Barcelona-Madrid ha hagut d'efectuar aquest dimarts un aterratge forçós sense problemes a l'aeroport de Barcelona-El Prat després que s'activés un indicador de sobreescalfament dels motors.

Un portaveu d'Spanair ha informat a Efe que l'aeronau, un Airbus 350 amb 151 passatgers a bord, s'ha enlairat a poc després d'un quart de vuit del matí i que, poc després, s'ha activat la llum de la cabina que avisa de problemes d'altes temperatures en el motor número 2.

El pilot ha advertit de la incidència a la torre de control i Aena ha activat l'emergència local, pel que s'han posat en marxa els protocols de seguretat, com la presència de bombers al costat de les pistes.

L'avió ha aterrat amb normalitat a l'aeròdrom barceloní tretze minuts després de l'enlairament i els passatgers han desembarcat sense problemes.

Una revisió posterior de l'aparell ha comprovat que el motor suposadament afectat no presentava cap problema, i que era l'avaria era del mateix indicador lumínic de cabina, que s'ha activat per error.

El portaveu de la companyia ha puntualitzat que l'avió havia passat una revisió completa d'una setmana el 3 d'octubre passat.

El passatge del vol JK413 ha estat recol·locat en un altre avió de la mateixa companyia que ha sortit de Barcelona a tres quarts i cinc de deu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.