Societat

barcelonès

La Sagrada Família reclama el centre de dia

Uns 150 veïns van fer una cadena humana al solar que s'ha d'edificar

Prop d'un centenar i mig de veïns de la Sagrada Família van reclamar ahir al migdia amb una concentració popular que s'agilitin els tràmits per construir un centre de dia i residència pública per a la gent gran al solar de les confluències dels carrers Rosselló i Roger de Flor de Barcelona.

Sota el lema “10 anys esperant”, els veïns van pintar un mural a les parets que tanquen el solar, van formar una cadena humana i van celebrar un vermut popular en companyia dels Bestialots Espurnats i el gegantó Míiliu. El trànsit al carrer Roger de Flor va quedar tallat entre Provença i Rosselló.

“El compromís de fer un equipament en aquest lloc va néixer l'any 2000, quan les administracions, l'Ajuntament i la Generalitat, es van negar a ubicar-lo al xamfrà de Provença amb Nàpols, dins de l'illa Myrurgia, com demanàvem nosaltres”, explicava ahir el president de l'associació de veïns Sagrada Família, Jaume Torrens. “De fet, estaríem ben contents si només tardem 7 o 8 anys a inaugurar-lo”, assegurava, i es queixava de la lentitud d'un projecte que és cabdal per a la gent gran d'un dels barris més densos de Barcelona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.