Societat

societat

Multa de 9.000 euros per una manifestació a Salt

El grup dels “indignats” Acampada Girona ha anunciat una protesta contra la imposició de dues multes de 4.500 euros cada una a dues persones per l'organització d'una manifestació contra el feixisme i el racisme, a Salt, el 27 d'agost passat. Segons els “indignats”, l'expedient s'ha resolt amb aquesta sanció que està pendent de ser aprovada per la conselleria d'Interior. La manifestació es va convocar per respondre a la convocatòria d'una altra manifestació, en aquest cas feta per la secció local de la formació xenòfoba PxC, que Interior no va autoritzar i finalment no es va fer. Els que sí que la van fer, tot i que no van demanar-ne l'autorització, són els grups antifeixistes.

Els “indignats” asseguren que les persones a qui es vol sancionar, un noi i una noia, són “caps de turc” per una convocatòria que es va fer de manera “col·lectiva”. Consideren, a més, la sanció “part d'una estratègia de repressió sistemàtica, una forma de control social i polític de la dissidència” i “una altra cara de les retallades”. En protesta per aquestes sancions han convocat una manifestació per dissabte vinent a la tarda a la plaça Catalunya de Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.