Societat

El premi Joan Blanca per Bernard Guasch i Jean-Paul Alduy

Els Afers Catalans de l'Ajuntament de Perpinyà, antigament Institut Font Nova de la Vila de Perpinyà, atorguen el seu premi Joan Blanca 2011 a ”dues personalitats compromeses de fa tenps en la defensa i la il·lustració de la cultura o del patrimoni català i a la fidelitat a la Vila de Perpinyà”. Enguany els dos llorejats seran Jean-Paul Alduy -exsenador i antic batlle de Perpinyà i actual president de la Mancomunitat de l'Aglomeració Perpinyà Mediterrània- i Bernard Guasch -president del club de rugbi a XIII Dragons Catalans i president d'una empresa especialitzada en carns i embotits catalans.

El lliurament del premi tindrà lloc el divendres 20 de gener a les sis de la tarda a la sala Aragó de la Casa de la Vila de Perpinyà on rebran l'estatua-trofeu de Philippe Lavall després dels discursos d'elogi a càrrec de Joan Sales, director de la Cambra dels Mestiers i Rita Peix, ensenyant a l'IUFM de Perpinyà

.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.