Societat

Catalunya aposta per EuroVegas

El portaveu del govern demana que no es caricaturitzi el projecte perquè està relacionat amb el joc

La construcció del complex d'oci suposaria la creació de 120.000 llocs de treball, dels quals 20.000 serien directes

El portaveu del govern, Francesc Homs, ha defensat que l'executiu català vulgui competir amb la comunitat de Madrid per aconseguir que es construeixi a Catalunya un complex d'oci com Las Vegas perquè suposaria crear llocs de treball. “Farem allò que estigui al nostre abast per aconseguir una inversió que crea llocs de treball”, ha assegurat tot afegint que l'executiu català ho farà amb sentit comú, respectant la legislació actual i dins del concepte “del que vol ser el nostre país”. En aquest sentit, Homs ha recordat que la seva principal preocupació és l'atur però ha remarcat que no busca crear llocs de treball a qualsevol preu.

En referència al debat que ha suscitat la possibilitat que Catalunya aculli aquest projecte, Homs ha reconegut que és fàcil caricaturitzar-lo perquè és un àmbit que té “llums i colors” i ho ha atribuït a la intenció d'alguns, no de l'executiu català, de presentar aquesta inversió. Homs no ha volgut concretar quines zones s'estan estudiant per proposar que s'ubiqui el complex d'oci però ha reconegut que hi ha “diversos llocs” possibles.

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, n'ha donat més detalls en una entrevista a RAC 1 on ha explicat que el govern busca un terreny d'unes 200 hectàrees i prop de Barcelona. A més, ha xifrat els nous llocs de treball que es crearien en un mínim de 120.000, dels quals 20.000 serien directes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.