Societat

successos

Detenen onze lladres del metro i prohibeixen a tres que hi tornin

Els Mossos d'Esquadra han desarticulat dues bandes de lladres multireincidents al metro de Barcelona que acumulaven 279 denúncies per robatoris i 210 detencions.

Les dues bandes de romanesos ja havien estat detectats els anys 2006 i 2007. Dos dispositius van permetre detenir onze persones, dues de les quals han estat enviades a presó, i a tres se'ls ha prohibit l'entrada al suburbà metropolità. Si ho intenten se'ls podrà detenir. Els detinguts i els apartats del metro eren els lladres, i la resta feien tasques d'observació i suport.Tots acumulaven un munt d'identificacions policials per intents de furts al metro. Prop de quatre mil vegades els havien identificat sense poder detenir-los.

La majoria de furts els feien taponant la sortida dels viatgers a l'entrada dels vagons o en treure els bitllets a les màquines automàtiques. Aquests últims mesos havien extremat la violència, fins a amenaçar els robats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.