Societat

Reobren l'Estació de França després del descarrilament ahir d'un tren

La circulació de trens de les línies R2 sud, R13, R14, R15 i R16 torna a la normalitat des de primera hora d'aquest dimarts

L'accident va provocar danys de consideració en la infraestructura i el sistema d'electrificació, originant una manca de tensió a tota la terminal

L'Estació de França de Barcelona opera amb normalitat des de les 5.50 h d'aquest dimarts, moment en què s'ha recuperat la tensió de la instal·lació. L'estació va quedar inoperativa a les 12.23h d'aquest dilluns, quan un tren sense passatgers que feia una maniobra a l'interior va descarrilar. Un cop s'ha reprès l'activitat, els trens de les línies R2 sud, R13, R14, R15 i R16 han normalitzat els seus recorreguts habituals progressivament, segons informa Renfe.

El descarrilament va provocar danys de consideració en la infraestructura i el sistema d'electrificació, originant una manca de tensió a tota la terminal.

Un equip d'una cinquantena de tècnics d'Adif i Renfe desplaçats fins al punt de la incidència han acabat la tasca d'encarrilar i retirar el tren que va patir l'incident i de reparar els danys a la infraestructura. Entre d'altres mitjans, s'han mobilitzat dues vagonetes d'electrificació i un tren taller.

Adif i Renfe han obert una investigació per determinar les causes que han originat aquesta incidència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.