Societat

vida social

Lloret, Blanes i Tossa s'uneixen per celebrar el carnestoltes

El carnaval de la Costa Brava Sud és una iniciativa per difondre de manera conjunta els actes dels tres municipis

La unió fa la força. I en temps de crisi es necessita més força que mai. Per això els tres municipis de la Selva Marítima –Blanes Lloret i Tossa– s'han unit i organitzaran el carnestoltes de manera conjunta sota el nom de “carnaval de la Costa Brava sud”. La iniciativa permetrà promocionar tots tres carnavals, sobretot les desfilades de carrosses i comparses. Han coordinat els horaris per evitar contraprogramacions i s'ha dissenyat una línia de publicitat i difusió conjunta. “Volem reforçar uns carnavals ja consolidats”, va ressaltar Ester Olivé, regidora de Festes de Lloret, que va destacar la voluntat de “seguir potenciant la marca Costa Brava Sud”. Són tres municipis amb una població de 80.000 persones, però que reben cada any un milió i mig de visitants. La unió dels tres carnavals també permet reduir despeses en disseny i difusió. Un estalvi que ahir encara no es va poder concretar. La presentació del carnaval de la Costa Brava sud va anar a càrrec de les dues regidores de Festes de Lloret, Olivé i Idoia Saracibar; Lara Torres, regidora de Cultura i Festes de Blanes, i Ignasi Salles, regidor de Cultura i Festes de Tossa de Mar.

La primera gran rua serà a Lloret el dissabte 18 a la tarda i l'endemà al matí. El mateix diumenge, però a la tarda, serà el torn de la rua de Blanes. I el diumenge 3 de març a la tarda, es farà la rua de Tossa. Tots tres municipis també celebraran els tradicionals concursos de disfresses al lloc de feina, l'arribada i pregó del Rei Carnestoltes i l'enterrament de la sardina, entre altres actes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.