Societat

tradicions

Vidreres ret homenatge als ranxers amb unes escultures

Els ranxers tenen ja presència permanent al municipi de Vidreres. Es tracta d'unes escultures que s'han instal·lat a la rotonda de Mas Flassià –a l'entrada del municipi venint de Sils– aprofitant la reurbanització de l'espai.

L'alcalde, Jordi Camps, va destacar que l'objectiu ha estat “fer visibles les tradicions”. Amb els ranxers que remenen les peroles hi ha una senyera que presideix la rotonda. Camps va revelar un dels secrets de la rotonda, els colors de les pedres són el negre i el marronós taronja, “els colors de la bandera de Vidreres”. El disseny s'ha fet després de rebre diverses propostes dels jardiners.

Camps, que és alcalde des del mes de juny, va lamentar que Vidreres “podria estar ben bonic i endreçat i, en canvi, està desordenat”. En aquest sentit, va anunciar que el govern local vol ordenar les zones verdes del municipi i que estan pensant actuar a la rotonda de davant de l'ajuntament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.