Societat

Els taxistes voten la mesura anticrisi per al sector

El consulta vinculant proposa quatre modificacions a la regulació horària vigent per tal reduir els vehicles en circulació

Segons el resultat, organitzacions del taxi es plantegen unir-se a la vaga de TMB

L'Institut Metropolità del Taxi i les organitzacions del sector han convocat aquest dimecres gairebé 10.500 taxistes per a decidir en referèndum vinculant les modificacions a la regulació horària vigent com a resposta a la crisi que viu el sector.

La consulta, acordada l'1 de febrer, preveu quatre propostes per ajustar l'oferta a la demanda de taxis. Qualsevol de les opcions ajustarà els horaris de feina, ja sigui introduint un dia de festa cada quinzena, torns rotatius de matí , de tarda i nit lliure, un dia més de festa a la setmana o bé la regulació horària mitjançant taxímetre. Els taxistes podran dipositar el seu vot per una de les quatre alternatives o fer-ho en blanc fins aquest vespre.

Segons el resultat de la votació, diverses organitzacions de taxistes es plantegen prendre mesures de protesta, una de les quals pot ser unir-se a la vaga convocada pels treballadors de metro i autobús de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), coincidint amb el Mobile World Congress (MWC), els dies 27, 28 i 29 de febrer i l'1 de març.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.