Societat

Ramírez: “Si no fos rector de la UB aniria a la manifestació”

Remarca que no protestaria contra el govern sinó contra Brussel·les

Considera que hi ha motius per protestar perquè no hi ha “un horitzó d'esperança”

Espera que les mobilitzacions es desenvolupin sense violència, perquè aniria “en detriment de la força de la raó que han de tenir les manifestacions”

El rector de la UB, Dídac Ramírez, ha assegurat aquest dimecres que si no ocupés aquest càrrec i fos professor aniria a la manifestació. Ramírez ha remarcat que no protestaria pel govern sinó per qui considera que és el culpable de la situació que arrosseguen els països del sud d'Europa, és a dir, Brussel·les.

Pel rector de la UB “hi ha motius per manifestar-se”, que són les retallades, perquè hi ha una preocupació latent, però sobretot un malestar per la “falta d'horitzó d'esperança”. “Fa un any ens deien que creixien brots verds i ara que cal aprofundir en les retallades”, ha assegurat. Per aquest motiu, considera que cal sortir de la situació actual perquè “si no prendrem mal”.

Ramírez ha confiat en què les mobilitzacions es desenvolupin sense violència perquè “si hi ha violència, va en detriment de la força de la raó que tenen les manifestacions”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.