Societat

La vaga universitària continua a la UAB

Un centenar d'estudiants tornen a tallar l'AP-7 i els FGC no s'aturen a l'estació de la universitat

Només el campus de Bellaterra ha establert dos dies consecutius de vaga

Un centenar d'estudiants de la UAB han tallat a les vuit del matí durant uns minuts l'autopista AP-7 i els carrils laterals de la B-30, per segon dia consecutiu en el marc dels dos dies de vaga marcats per la comunitat universitària en protesta de la UAB. Els estudiants han tallat també els accessos al campus de la Universitat Autònoma de Barcelona amb contenidors i tanques metàl·liques.

Per altra banda, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya ha anunciat que entre les vuit i un quart de dotze d'aquest dijous els trens de les línies S2 i S55 no s'aturaran a l'estació de la UAB. Segons han explicat fonts d'FGC, els estudiants havien amenaçat amb tallar les vies si no s'accedia a la petició que els trens no s'aturin a la parada de la universitat.

Fonts dels protestants han explicat que tenen la intenció d'estar tot el dia impedint l'activitat a la universitat per denunciar les retallades a l'educació i, a més, arran dels fets ocorreguts ahir, en què es va detenir una dotzena de persones per aldarulls durant el transcurs de les manifestacions de la comunitat universitària.

També expliquen que diversos estudiants han fet nit a les facultats del campus, entre elles la de Lletres, on han dormit unes 200 persones. La mateixa escena és la que s'ha viscut al rectorat de la Universitat de Barcelona, on hi han fet nit unes 300 persones.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.