Societat

Un proveïdor desconeix si existeix un col·lector d'Emarsa del qual hi ha factures al seu nom

Daniel Calzada reconeix que el jutge li ha “assampat” amb aquesta qüestió

La seua empresa va facturar a Emarsa 126.770 euros en 2006 per les citades obres

L'administrador de les empreses Llar Calzada i Rehabilita Aqua, Daniel Calzada, que va ser contractat en diverses ocasions per Emarsa, ha declarat davant el jutge que desconeix si existeix el col·lector est d'aquestes instal·lacions, en el qual, segons consta en la documentació de la causa, va realitzar obres.

Calzada ha reconegut que va facturar a Emarsa 126.770 euros en 2006, encara que no recorda si va existir contracte previ. L'empresari també ha afirmat que no sap si existia realment el citat col·lector a què es referia en les seues factures. Calzada ha reconegut que el jutge l'“ha assampat” amb aquesta pregunta.

Segons el seu testimoniatge, el fet que en diverses factures isca la descripció “Obres en el col·lector est” és una fórmula “genèrica”.

Calzada ha negat que l'exgerent d'Emarsa, Esteban Cuesta, li demanara qualsevol tipus de comissió o quantitat en “agraïment” per la contractació de les seues empreses, i ha explicat que ell mateix solia dur les factures per a lliurar-les a l'exdirector financer Enrique Arnal o a Cuesta, o bé deixar-les en “el tauler”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.