Societat

oci

El govern i Eurovegas es tornen a reunir

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, va admetre ahir el contacte permanent del govern amb la promotora del magnat nord-americà Sheldon Adelson per construir el complex Eurovegas al Baix Llobregat. Justament ahir estava prevista una reunió al més alt nivell entre responsables de l'empresa i la Generalitat, que vol que la ciutat de l'oci i el joc es quedi a Catalunya. La construcció del complex suposaria una inversió de 17.000 milions d'euros i la creació de 260.000 llocs de treball.

Recoder va dir que considera legítimes les crítiques dels ecologistes contra Eurovegas, però li va estranyar que protestin per un projecte “que encara no s'ha dit com serà”. Precisament demà a Viladecans es presentarà en assemblea la nova Plataforma Aturem Eurovegas.

Sobre el complex, el president del Gremi d'Hotels de Barcelona, Jordi Clos, va dir que no els faria competència i, al contrari, que es tracta d'una “bona inversió”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.