Societat

Campanya perquè Samsung Espanya no veti el català als seus mòbils

La xarxa es mobilitza per reclamar la incorporació de la llengua catalana com a opció en els terminals de la companyia a l'Estat

La iniciativa ha nascut a través del bloc ebreAndroid.cat, que ha promocionat un enviament de cartes i l'etiqueta #androidcatalà

El bloc EbreAndroid.cat ha començat una campanya per exigir a Samsung Espanya que no veti el català en els seus terminals. Els creadors del bloc van detectar que en l'actualització 4.0 per al Samsung Galaxy SII, la companyia no incloïa l'opció del català en el sistema operatiu, malgrat que Android sí que el contempla. Per aquest motiu van decidir “passar a l'acció” i enviar una carta a Samsung a Corea per demanar explicacions.

Aquest dissabte passat, el bloc va informar que havien obtingut resposta de Samsung: “El tema de la incorporació o exclusió d'un idioma, depèn de cada país, en aquest cas, de Samsung Espanya”. Així és que han decidit pressionar Samsung Espanya per reclamar que incorpori el català als seus terminals a través d'enviaments de cartes, de moment, als seus comptes de Twitter oficials.

La resposta a la xarxa no s'ha fet esperar i amb l'etiqueta #androidcatalà ja s'ha començat a fer campanya i a fer créixer la pressió cap a Samsung Espanya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.