Societat

religió

El bisbe d'Alcalá critica els gais en una missa emesa per TVE

Reig Pla vincula l'homosexualitat amb la prostitució

Diu que les dones que avorten s'acaben destruint

El bisbe d'Alcalá de Henares, Juan Antonio Reig Pla, va aprofitar la missa de Divendres Sant per carregar durament contra l'avortament i l'homosexualitat, que va vincular amb la prostitució. El cas potser hauria passat desapercebut si no hagués estat perquè la missa va ser retransmesa per La 2 de TVE i va arribar a milions de persones.

Reig Pla, el bisbe que el 2010 va vincular la violència de gènere a la pèrdua de la família tradicional, va dir que l'homosexualitat i l'avortament porten “la malícia del pecat”, un “engany” que “se serveix de la temptació”. També va criticar els joves que beuen al carrer i les persones infidels a les seves parelles.

“Voldria dir unes paraules a aquelles persones portades per tantes ideologies que acaben per no orientar bé el que és la sexualitat humana. Pensen ja des de petits que tenen atracció cap a persones del seu mateix sexe i, a vegades, per comprovar-ho es corrompen i es prostitueixen o van a clubs nocturns d'homes. Us asseguro que troben l'infern”, va dir Reig Pla. I de l'avortament va dir: “Quan la dona va a una clínica a avortar surt destruïda, perquè ha destruït una vida innocent i s'ha destruït a si mateixa; durant anys i anys, dones que han anat a avortar porten el patiment en el cor i no poden dormir.”

L'Associació Espanyola d'Associacions de Lesbianes, Gais, Bisexuals i Transexuals va demanar ahir respecte a la dignitat dels gais i va qualificar les paraules de Reig d'exaltacions homòfobes.

LA FRASE

També són víctimes d'engany els joves quan van carregats d'ampolles d'alcohol creient que trobaran el paradís
Juan Antonio Reig Pla
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.