Festes populars i fires

VILAFRANCA DEL PENEDÈS (Alt Penedès)

19è Dia del Graller

Sona la gralla

Amb la presentació del llibre Repertori per a gralla de Josep Mercader Ramon (a) Astó (1886-1964). 1r volum, a càrrec dels Grallers de la Torre, s'obre demà dissabte el 19è Dia del Graller, una celebració que aplega la majoria de propostes el cap de setmana següent. Abans, però, dissabte a la nit, al restaurant Gatzara, tindrà lloc el Carajillo-concert de gralles.

Serà divendres 20 quan es trobaran escoles de música tradicional del Penedès i es farà la presentació del projecte Tocanet. Dissabte 21 al matí, a l'escola municipal de música Maria Dolors Calvet, començaran els tallers de percussió, d'arranjament d'inxes i de tècnica Alexander. A 2/4 de 7 de la tarda, tothom que vulgui podrà fer un tomb per la vila, amb els Moros i Cristians de Lleida.

Diumenge 22, havent esmorzat, les colles de grallers sortiran en cercavila des de la Font dels Alls. Al migdia, a la plaça de Sant Joan, tindrà lloc el concert de totes les colles participants. Entremig actuaran els Castellers de Vilafranca i es farà un acte de reconeixement a Xavier Orriols i Sendra, músic, lutier, professor i investigador. Durant tot el matí, a la plaça de Sant Joan, hi haurà la VIII Fira de Lutiers.

14, 20, 21 i 22 d'abril. A diferents espais.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.