Societat

gastronomia

El Birrasana de Blanes permetrà tastar més de 140 cerveses

El passeig del Mar de Blanes serà escenari el cap de setmana que ve del Birrasana, el Festival de Cervesa Artesana. En aquesta segona edició, el nombre d'expositors arriba als 35, xifra que més que dobla els que hi havia l'any passat. S'oferiran 144 cerveses diferents de productors catalans, però també espanyols, anglesos, holandesos, belgues i danesos. “Volem reivindicar la cervesa sana com a element cultural i no com normalment està concebuda”, va explicar Josep Andreu McCarry, membre de l'Associació Birrasana, Cervesa Marina.

Una de les novetats seran els diversos tallers vinculats a la cervesa artesanal, com ara un de tast o un altre en què s'ensenyarà a fer aquesta beguda a casa.

En el marc de la mostra es presentarà una aplicació de telèfon intel·ligent per compartir opinions de tasts de cerveses. I un dels al·licients serà un maridatge de cervesa a càrrec del xef i el sommelier del restaurant El Racó de Can Cesc de Barcelona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.