Societat

societat

Indignats organitzen amb l'Ajuntament una fira a Blanes

Un grup de joves del col·lectiu dels Indignats de Blanes organitzen conjuntament amb l'Ajuntament i l'Associació de Veïns de La Plantera el mercat d'intercanvi, que se celebrarà al llarg del dia d'avui a l'avinguda de Catalunya.

El mercat d'intercanvi vol ser un espai de trobada divertit i distès on es poden bescanviar tot tipus de productes i serveis. Per això està obert a la participació de tothom. El funcionament és: una persona porta allò que no fa servir i s'emporta allò que li podrà fer servei fent ús del troc –l'economia sense moneda–. Tot allò que s'ofereixi ha d'estar en bon estat i ha de funcionar. L'objectiu del mercat de l'intercanvi és aprendre a consumir d'una manera diferent i tenir clar que un objecte, abans de llençar-lo, pot tenir una segona vida amb una altra persona.

Per participar en el mercat d'intercanvi es pot fer amb una manta per posar-la a terra, on es poden exposar els objectes que es vulguin bescanviar. Paral·lelament, l'organització també ha previst una reserva gratuïta de taula i cadires per a tothom qui ho necessiti, si bé hi ha un nombre màxim d'elements que es posaran a disposició.

En paral·lel s'han organitzat diverses activitats com una classe d'iniciació i roda de capoeira, una xerrada sobre les ecoxarxes i la moneda social i la distribució de la publicació Rebel·leu-vos.

El mercat d'intercanvi s'havia fet anys enrere. Ara bé, amb la nova organització es pretén que es recuperi la continuïtat de la iniciativa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.