Societat

Cassolada contra el Banc Central Europeu

Les assemblees de barri del moviment 15-M conviden els ciutadans a fer una cassolada a les 21h de la nit en protesta per la reunió del Banc Central Europeu a Barcelona

Rebutgen manifestar-se i convoquen diverses xerrades sobre la cimera

  • Furgonetes de la Policia Nacional davant de l'hotel Arts ACN.
  • Video: Cassolada contra el BCE

Diverses assemblees de barri han llençat una crida a la població de Barcelona perquè surti al balcó o a les places i participi, durant un quart d'hora, en una cassolada contra la cimera del Banc Central Europeu, que la capital catalana acull aquest dijous. La protesta també vol ser una mostra de rebuig a “l'estat d'excepció en què Barcelona es veu sumida” aquests dies, segons consideren des de l'Acampada BCN, i un escalfament de cara a les “mobilitzacions globals del 12M15M” –que celebraran l'aniversari del moviment 15M–, segons apunten des de l'Assemblea del Poble Sec.

Aquest dimecres a la nit es va celebrar la primera cassolada a la capital catalana i El Punt Avui ha enregistrat un vídeo del ressò que va tenir a la Rambla del Raval.

A més de la cassolada, s'han preparat per a aquest dimecres i dijous debats i tallers informatius, que tindran lloc al parc Joan Miró i a la plaça Orfila.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.