gastronomia
Lloret de Mar es reivindica amb les jornades sobre l'arròs
Lloret de Mar celebra durant tot el mes una nova edició de les Jornades Gastronòmiques de l'Arròs. Aquest any hi participen 30 restaurants, tres més que l'any passat. “Som un referent a la província de Girona”, va assegurar en la presentació l'alcalde, Romà Codina, que va destacar que s'han presentat “preus molt ajustats en relació amb la qualitat”. L'any passat les jornades es van centrar en l'arròs de l'art i s'ha “aconseguit que aquest plat sigui present a les cartes dels restaurants”, va remarcar Manel Casademont, president de l'Associació de Bars i Restaurants de Lloret. El fet que les jornades es facin al maig, abans de la temporada d'estiu, “ajuda a desestacionalitzar”, va explicar Enric Dotras, president del Gremi d'Hostaleria. A tots els que participin en les jornades –l'any passat es van servir 2.200 menús– se'ls regala l'entrada als Jardins de Santa Clotilde i dues hores gratuïtes als aparcaments municipals.