Societat

societat

Lloret perd la trobada de motos Hardy Butts

Els organitzadors i el govern local es retreuen la suspensió de la cita

Lloret de Mar no serà l'escenari de la quarta edició de la Hardy Butts, la trobada de motos que s'hi celebra des del 2009, per desavinences entre els organitzadors i l'Ajuntament, que s'acusen mútuament de desinterès en la trobada.

La suspensió s'ha produït, segons els organitzadors, perquè “ha faltat decisió política per tal que l'esdeveniment es portés a terme”. Els organitzadors asseguren que ha estat “impossible obtenir resposta positiva de l'Ajuntament pel que fa a aspectes tan bàsics per a la seva celebració com ara la cessió d'espais per a la ubicació dels estands professionals i l'aportació econòmica del consistori”. Curiosament, l'Ajuntament de Lloret de Mar també argumenta que han estat els organitzadors els que no han donat resposta. “Hi havia la possibilitat de fer-ho un cap de setmana de maig, els vam trucar, però no vam rebre resposta”, va explicar Jordi Orobitg, regidor de Turisme. Els haurien proposat fer-ho al passeig davant l'ajuntament, però no a l'aparcament de sa Caleta: “En el context econòmic actual, no podíem renunciar a un cap de setmana de pàrquing”, segons Orobitg.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.