Societat

UNIVERSITAT

Augmenten els estudiants Erasmus a l'Estat

L'Estat espanyol va enviar, el curs 2010/2011, un total de 36.183 estudiants Erasmus a estudiar o fer pràctiques a l'estranger i en va rebre 37.432. Aquestes dades situen l'Estat en el primer lloc del rànquing dels països més demanats i que més estudiants envien en el programa d'intercanvi europeu Erasmus. En relació amb l'any anterior, l'Estat va rebre un 16,1% d'estudiants europeus més. La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) és el centre català que més estudiants Erasmus va acollir, un total de 1.088, i se situa en la desena posició en el rànquing europeu.

El programa d'intercanvi d'estudiants Erasmus és el sistema amb més èxit al món. El curs passat, 231.000 universitaris van aconseguir la beca. Un nou rècord que suposa un increment del 8,5% respecte al curs passat. “Són xifres satisfactòries perquè demostren la qualitat del programa”, afirma la comissaria d'Educació i Joventut, Androulla Vassiliou.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.