Societat

Bodes d'or dels reis d'Espanya sense celebracions

Joan Carles de Borbó i Sofia de Grècia es van casar el 1962 a Atenes

Els 50 anys de casats arriba després de la polèmica per l'accident que el monarca va patir durant la cacera d'elefants a Botswana i la publicació per part de la premsa rosa de fotografies de la suposada amant del rei

Els reis d'Espanya celebren aquest dilluns, 14 de maig, 50 anys de casats, tot i que a diferència de les bodes de plata, la Casa Reial ha confirmat que no faran cap celebració oficial.

Joan Carles de Borbó es va casar amb Sofia de Grècia a Atenes el 1962. Tenien 24 i 23 anys respectivament. Primer ho van fer seguint el ritu catòlic i després, ortodox.

La celebració de les bodes d'Or arriba després de la polèmica que ha protagonitzat el monarca en trencar-se el maluc mentre caçava elefants a Botswana i després que la premsa rosa hagi airejat la seva suposada relació amb Corinna Say Wittgenstein.

Fa 25 anys, el 1987, els monarques espanyol sí que van celebrar les bodes de plata, amb una recepció al Palau de la Zarzuela amb la presència de membres de la reialesa europea, el president del govern espanyol en aquell moment, Felipe González, i la presència d'altres matrimonis espanyols que també feien 25 anys de casats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.