Societat

Vuit detinguts en el tercer desallotjament dels “indignats” a la Puerta del Sol

La Policia Nacional torna a fer fora un centenar de persones que volien passar la nit a la plaça

Els arrestos s'han produït pels aldarulls que hi ha hagut als carrers pròxims al centre de Madrid

La Policia ha desallotjat per tercera nit consecutiva els “indignats” que han intentat passar la nit a la Puerta del Sol passades les 22h, hora límit fixada per la Delegació del Govern de Madrid per estar a la plaça, en un operatiu que ha acabat amb vuit detinguts i tres ferits lleus, entre els quals dos policies.

Cap a les 4.15h, agents antidisturbis han entrat a la plaça en unes 40 furgonetes i han desallotjat un centenar “d'indignats” que han intentat quedar-se a la plaça un cop ha acabat l'assemblea, a la una de la matinada, en què hi van participar unes 2.000 persones.

Segons el moviment del 15-M, els agents han desallotjat sense problemes els “indignats” que s'han quedat asseguts a la plaça un cop iniciat l'operatiu policial, encara que han tingut que arrossegar alguns d'ells. Les dificultats s'han presentat amb els grups que han fugit corrents pels carrers pròxims a la Puerta del Sol.

La Policia Nacional ha informat que el desallotjament s'ha produït “de forma tranquil·la”, però que als voltants de la plaça un grup d'entre 100 i 150 persones han llançat diversos objectes als agents. Per aquests fets, un total de vuit persones han estat detingudes per desordre públic i desobediència a l'autoritat i han estat trasllats a la comissaria. També hi ha hagut tres ferits, un home que ha patit un traumatisme lleu al cap i dos agents.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.