Societat

solidaritat

La UdG estreny els llaços amb més de trenta entitats

La Universitat de Girona va signar ahir un conveni de col·laboració amb més de trenta entitats gironines en el marc de la II Diada de la Solidaritat. L'objectiu dels convenis és intensificar les relacions entre el món universitari i entitats de diferents àmbits –social, cultural, de cooperació i de discapacitat– perquè els estudiants hi facin, de forma voluntària, activitats solidàries amb reconeixement de crèdits.

La vicerectora de Cooperació, Maria Rosa Terradellas, va lamentar, en l'acte central de la jornada, l'anul·lació, a causa de les retallades, del programa de cooperació interuniversitària que estava en funcionament des del 2003. Un dels actes centrals, tot i que poc concorregut, de la jornada va ser la conferència del doctor Pedro Alonso, que treballa en la primera generació de vacunes contra la malària, sobre els grans reptes de la salut global. Alonso, director del centre de recerca en salut internacional de Barcelona i premi Príncep d'Astúries de Cooperació Internacional el 2008, va reivindicar el paper estratègic que té la ciència en el desenvolupament i, en conseqüència, la importància de les universitats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.