Societat

turisme

Comerç fins a mitjanit avui amb Blanes 12

L'èxit de la iniciativa per promoure el comerç i l'hostaleria fa que alguns hotels hagin d'ampliar l'oferta

Quatre hotels, dos hostals i un apartament, de moment, ja estan al cent per cent d'ocupació amb la campanya Blanes 12, a través de la qual es promociona el comerç i l'hostaleria de la població. A més, hi ha establiments hotelers que han decidit ampliar el nombre de places que oferien, en vista de l'èxit de la campanya.

L'acció, que es farà des d'avui i durant el cap de setmana, és per promocionar i reivindicar Blanes com a ciutat comercial i turística oferint productes, serveis, ofertes, promocions i pernoctacions a preus molt atractius, sempre jugant amb el número 12: estades en establiments hotelers a 12 euros, menús a 12 euros, descomptes del 12% i la nit de compres fins a les 12 de la nit, que es farà avui mateix. De moment, després que les reserves en establiments d'allotjament es van posar a la venda el 31 de maig, ja s'han venut el 98% de les places ofertes pels 8 hotels i 3 pensions que participen al Blanes 12.

Durant aquests darrers dies ha augmentat el nombre de comerços i establiments de restauració que s'han sumat a la iniciativa, de manera que actualment la xifra ja supera els 150. Totes les activitats es poden consultar al web www.blanes.cat/blanes12. També se'n fa difusió a través de Facebook i Twitter.

Nit de compres amb pocs cotxes

El tret de sortida de Blanes 12 és avui, dia en què tots els comerços que participen en la iniciativa romandran oberts fins a les 12 de la nit. La circulació del carrer Ample es tancarà a partir de 2/4 de 8 i fins a la 1 de la matinada per facilitar que el centre del municipi esdevingui una illa de vianants per gaudir de la nit de compres. Al llarg d'aquestes hores, Blanes viurà una intensa activitat amb música, balls, inflables per als petits i la gresca al carrer que anirà a càrrec tant de diversos establiments i col·lectius, entitats i associacions. L'Ajuntament coorganitza aquesta acció amb l'Associació de Botiguers de Blanes Centre (ABBC) i l'Associació d'Hostaleria i amb el suport de diferents empreses i entitats culturals i juvenils locals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.