Societat

TURISME

Els hotels i pensions de ‘Blanes 12' omplen gràcies a la iniciativa

El hostalers, comerciants i governants blanencs van valorar ahir com un “èxit” la resposta inicial de la iniciativa Blanes 12, que ha implicat 185 empresaris locals i ha atret milers de persones aquest cap de setmana al municipi.

El president de l'Associació d'Hostaleria, Enric Portas, va explicar que els resultats havien estat millors per als hotels que per als càmpings, ja que “els vuit hotels i 3 pensions que hi participen s'han omplert al 100%, mentre que, per contra, als càmpings i apartaments la demanda ha estat inferior”.

Els descomptes en comerços, aparcaments, els sortejos i les activitats al carrer van atraure força públic al carrer Ample i tot l'àmbit del centre històric. La regidora de Promoció de la Ciutat, Lourdes Fàbrega, en espera de la valoració final dels pròxims dies, pensa que caldrà espaiar futures convocatòries perquè “si es convertís en massa freqüent, es podria caure en una rutina que contraresti l'èxit”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.